pepsi.ro/spiritliber cocurs Pepsi 2017

pepsi.ro/spiritliber cocurs Pepsi 2017

Produsele participante la Campanie au urmatoarele caracteristici: produsele Pepsi participante cu ambalajele Pepsi Cola: 0,5L; 1,25L; 1,75L; 2L; 2,25L; 2x2,25L; 2,5L; 2,75L; comercializate pe teritoriul Romaniei sunt identificate prin: (i) capace de culoare alba avand tiparit pe partea superioara, in exterior, logo-ul Pepsi, iar in interiror, un cod format din 8 caractere alfanumerice (in continuare „codul” sau „codul alfanumeric”) si (ii) eticheta promotionala cu inscriptia „Drumul tau e un moment. Gaseste-l.”
Participarea la Loteria publicitara se realizeaza prin una dintre urmatoarele trei (3) modalitati:
 a) Trimiterea codului din interiorul capacului printr-un SMS, la numarul 1882 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone, Telekom, Digi).
 b) Inscrierea codului din interiorul capacului pe site-ul dedicat Loteriei publicitare www.pepsi.ro/spiritliber in contul Participantului.
 c) Accesarea site-ului www.facebook.com/Pepsi, in cadrul acestui site, accesarea sectiunii dedicate Campaniei si a butonului de intrat in Loteria publicitara „Inscrie un cod”. Participantul va fi redirectionat catre site-ul www.pepsi.ro/spiritliber unde va putea inscrie codul din interiorul capacului in contul sau. In cazul in care Participantul inscrie coduri atat prin SMS cat si prin unul dintre siteurile de mai sus, pentru a i se acumula toate codurile introduse prin SMS si prin site, in contul lui, Participantul trebuie sa isi creeze acest cont pe site-ul dedicat Campaniei www.pepsi.ro/spiritliber , catre care Participantul a fost redirectionat ca urmare a accesarii site-ului www.facebook.com/Pepsi si a apasarii butonului de participare la Campanie „Inscrie un cod” si sa indice numarul de telefon de pe care a trimis coduri prin SMS.
pepsi.ro/spiritliber cocurs Pepsi 2017

0 comentarii la pepsi.ro/spiritliber cocurs Pepsi 2017 :

Trimiteți un comentariu

 
pepsi.ro/spiritliber cocurs Pepsi 2017