Urari si felicitari de Mos Nicolae 6 Decembrie 2013 de trimis prin SMS pe telefon

Urari si felicitari de Mos Nicolae 6 Decembrie 2013 de trimis prin SMS pe telefon

Urari si felicitari de Mos Nicolae 6 Decembrie 2013 de trimis prin SMS pe telefon

MOS NICOLAE 6 decembrie 2013. MESAJE si FELICITĂRI de SFANTUL NICOLAE si MOS NICOLAE

Surpriză! Anul acesta Moş Nicolae nu ţi-a adus mai nimic. Doar pe mine, un suflet rătăcit şi singur, ce aşteaptă doar un semn pentru a arăta ce are mai bun şi cald în suflet.

Mi-am pus cizmuliţele la geama€¦ te aştept! Vrei să fii tu Moş Nicolae anul asta? Hai, te rog!

Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseară la tine în căsuţă, să-ţi laş un dar simbolic acolo în ghetuţă, dar te-am văzut dormind şi atunci ţi-am lăsat un pupic dulce pe obraz.

Cremă de pantofi, perie de lustruit, ghete noi. Păcat că nu ai fost cuminte! Mulţumeşte-te cu mine!

Ho,ho,ho - aţi fost cuminţi dragii moşului? Aţi curăţat cizmuliţele frumos, le-aţi parfumat (ca să nu leşine moşul) şi le-aţi pus la uşă? Ia să spuneţi acum - cine a fost cuminte şi a primit cadouri şi cine nu?

Începând cu 6 decembrie, în perioada sărbătorilor de iarnă oamenii sunt mai buni, mai frumoşi, mai înţelepţi şi fac o gesturi minunate faţă de cei dragi şi nu numai.Fie ca această perioadă să îţi aducă şi ţie multe zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău şi să poţi împărtăşi tot ce ai tu mai bun cu ei.

Sper ca sărbătoarea Sfîntului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales... multă dragoste!


Lustruieşte-ţi ghetele şi după... mergi la culcare! Nu contează că eşti singură... Moş Nicolae va veni şi îţi va pune în ghetuţe doar zâmbete şi voie bună... să le împarţi apoi în stînga şi în dreapta:) Şi eu o să vreau un zîmbet! Să-mi păstrezi unul!

Cu ocazia sfântului Nicolae îţi doresc multă sănătate, fericire şi nu în ultimul rând multă bucurie în viaţă!!!Să fii iubit şi să ai parte numai de lucruri frumoase!!!!


Pentru soţul meu iubit
Şi Nicolae numit
Azi în zi de sărbătoare
Eu îi fac caldă urare.

Dacă continui să fii supărat, Moş Nicolae nu-ţi va aduce nimic.... Înnoieşte-ţi sufletul tău bun, aşa cum îl ştiu eu şi trăieşte câteva momente de fericire şi mulţumire... şi uită-te în ghetuţe... ai să găseşti un gând bun de la mine... Te sărut!

De Moş Nicolae este momentul în care ceea ce ne dorim devine realitate! Dacă eşti sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, atunci Moş Niculae a venit deja.

În ultimii ani, Moş Nicolae a venit la mine cu... dragoste şi speranţă... El ştie că nu sufăr dacă nu vine încărcat cu daruri pentru cizmuliţele mele. Sunt norocoasă doar să ştiu că el există şi că îi face pe apropiaţii mei fericiţi. Tu eşti unul dintre ei? L-am trimis aseară pe moş la ţine, să-ţi sufle în ureche fericirea....

0 comentarii la Urari si felicitari de Mos Nicolae 6 Decembrie 2013 de trimis prin SMS pe telefon :

Trimiteți un comentariu

 
Urari si felicitari de Mos Nicolae 6 Decembrie 2013 de trimis prin SMS pe telefon