Lavinia Parva biografie

Lavinia Parva biografie

Lavinia Parva biografie.
Lavinia Pârva este nascuta pe . 24 noiembrie 1984 in Timișoara este o cântăreață română. A făcut parte din trupa Spicy..
Lavinia este o cunoscuta cantareata din Romania care, alaturi de echipa ei - Dog Media, a decis sa isi promoveze urmatoarele single-uri intr-un mod original pentru tara ei.
Asa ca a realizat un serial de scurt metraje "She's got tomorrow". Pentru primul sau single "Honey Boy" - extras de pe albumul "It's not a demo", a lansat "Check Mate", ep. 1 si "The Pig", ep. 2.
Albumul va fi lansat in 2013.
Este intr-o relatie cu Stefan Banica Jr.
Niciodata nu mi-a placut sa vorbesc despre detaliile vietii personale si nu voi incepe acum. Voi spune doar atat: sunt intr-o relatie cu Stefan Banica Jr. Nu cred ca pot deranja pe cineva traindu-mi viata ca fiecare dintre noi. Va multumesc pentru intelegere.
In urma cu cateva zile, paparazzii i-au surprins pe Stefan Banica Jr. si Lavinia Parva, fosta componenta a trupei Spicy, impreuna.
Cum Lavinia, fosta Miss Timisoara, facea eforturi sa nu fie recunoscuta, cei doi urcand intr-o masina si mergand spre locuinta fostului sotului al Andreei Marin, atat Stefan Banica Jr., cat si Lavinia au luat, in cele din urma pozitie.

0 comentarii la Lavinia Parva biografie :

Trimiteți un comentariu

 
Lavinia Parva biografie