Tratamentul Dracula pret

Tratamentul Dracula pret

Tratamentul Dracula pret
Terapia Dracula Tratament cu ser stimulant Intinerirea pielii de pe fata / decolteu / maini in Romania este facuta de Dr. Morad Iancula clinica Luxury Aesthetics Consultatie gratuita 0723 17 13 16
Clinica Bucuresti: Hatmanul Arbore 12, interfon 3
Cabinet Constanta: str. Soveja 55A, bl. 59A
Terapie de ultima ora, tehnica Dracula", pentru ca reda tineretea bazandu-se pe injectarea unui ser obtinut din sange. Sangele este centrifugat timp de cinci minute, apoi este extras serul din globulele rosii si tratat cu aminoacizi pentru un efect stimulant sporit. Serul este injectat in pielea fetei sau acolo unde este nevoie de tratament. Efectul consta in reintinerirea tegumentului, in atenuarea ridurilor, in hidratare si în cresterea elasticitatii pielii. In plus, metoda este eficienta si in prevenirea caderii parului. Injectat acolo unde este nevoie, serul, bogat in nutrienti, hraneste radacinile parului si favorizeaza regenerarea firelor.
O vedetă de la noi care a utilizat acest tratament este Cătălin Botezatu. Designerul a devenit astfel prima vedetă din România care a încercat terapia. El a aflat despre metoda originală de combatere a îmbătrânirii tenului de la sora lui Michael Jackson, La Toya.
"Intervenţia nu este dureroasă. Pacientul va simţi doar câteva înţepături" Terapia costă 500 de lire, adică 2.400 de lei.
Inventatorul acestei tehnici este dr. Daniel Sister

0 comentarii la Tratamentul Dracula pret :

Trimiteți un comentariu

 
Tratamentul Dracula pret