Nicole Cherry cine este fata de 14 ani care canta Memories

Nicole Cherry cine este fata de 14 ani care canta Memories

Nicole Cherry cine este fata de 14 ani care canta Memories.
Cand amesteci talentul, ambitia, tineretea si frumusetea, nu poti obtine altceva decat cheia succesului. Asa se intampla si in cazul simpaticei Nicole Cherry, o tanara de doar 14 ani care, in ciuda varstei, detine toate calitatile pentru reusita pe plan muzical. "Ciresica", asa cum este alintata de toti cei din jur, a inceput sa cante, si sa isi ia rolul de cantareata in serios, de la 10 ani. Inca din acea perioada, aceasta cucerea, prin interpretare si siguranta de sine, scenele marilor festivaluri de muzica, pentru copii, din tara. Mamaia Copiilor a fost prima competitie la care a participat.
Pe langa activitatea muzicala, Nicole nu neglijeaza deloc scoala. Aceasta studiaza in cadrul Colegiului "Dinu Lipatti", din Bucuresti, la sectia percutie si pian.
Vocea ei a fost auzita si ascultata nu doar de cei cunoscuti, sau in festivaluri, ci si la radio, unde chiar realizatorii unui cunoscut matinal au numit-o "Adele de Romania".
Auziti cum canta in vedeoclipul oficial:
Cine este Nicole Cherry care este numele real.

1 comentarii la Nicole Cherry cine este fata de 14 ani care canta Memories :

Mary Velea spunea...

Nicole imi place mult cum canti, esti frumoasa si talentata , sieu am tot 14 ani, si imi place mult sa cant si din cate mi-au spus oamenii din jur cant si bine, mi-ar placea sa am succes ca tine sa jung pe acea scena visata de mult in fata fanilor, cum ai ajuns tu, te pup si salutari:*
-Trimite un raspuns daca vrei, mi-ar placea sa stiu ca nu vorbesc singura:)) <3

Trimiteți un comentariu

 
Nicole Cherry cine este fata de 14 ani care canta Memories