Castigator XFactor 2012

Castigator XFactor 2012

Finalistii X Factor Antena 1, Cine va fi castigatorul X Factor 2012?
De la 20:30 live online pe http://a1.ro/tv/live.html, Natalia Selegean, Tudor Turcu si Ioana Anuta se vor "lupta" pentru premiul de 200.000 de euro si titlul de urmatorul star al Romaniei.
Invitati speciali Lexter, artistul britanic care a cucerit intregul continent european, va urca pe scena X Factor. Cunoscut pentru hiturile “Freedom to Love” sau “Peace and Love”,

Paula Seling, jurata in sezonul 1 X Factor, si una din cele mai bune voci din Romania, a pregatit un duet de exceptie alaturi de celebrul artist italian Al Bano.

Tudor Turcu biografie
Este un tanar in varsta de 30 de ani din Medias nascut pe 5 martie 1982, pasionat de muzica si artele plastice. Are o formatie alaturi de doi prieteni, cu care canta in cluburile din orasul natal.


Natalia Selegean biografie
Natalia Selegean are 25 de ani si e din Oradea. A venit la auditiile din Cluj alaturi de multi prieteni, dar si de bunica ei, care are un singur vis: sa o vada pe scena. In ciuda slujbei stabile pe care o are, este POLITISTA!,
Ioana Anuta biografie
Ioana, are 18 ani, din Slatina si este o fire deschisa si prietenoasa! Are o familie minunata, multi prieteni si, mai ales,are o mare pasiune pentru muzica si dans!
Castigatorul poate fi votat la 1313 cu textul numele concurentului.

0 comentarii la Castigator XFactor 2012 :

Trimiteți un comentariu

 
Castigator XFactor 2012