Mireasa pentru fiul meu 2012 concurenti

Mireasa pentru fiul meu 2012 concurenti

Iata concurentele noului sezon Mireasa pentru fiul meu editia de toamna 2012/

Corenelia: Are 26 de ani si locuieste in Dragasani, judetul Valcea. Cornelia va deveni in curand asistent medical generalist.
Cornelia    

Silvia :Are 19 ani si locuieste in Bucuresti. Silvia este o persoana sensibila, energica, comunicativa, creativa, iubeste schimbarile, adaptandu-se usor oricarei situatii. Sustine ca este o fire curioasa, interesata de multe aspecte, o persoana sociabila, care cauta in permanenta latura vesela a vietii. Silvia isi dezvaluie si defectele: e agitata, dezordonata si incapatanata
Silvia
Madalina: Are 21 de ani si locuieste in Drobeta Turnu Severin. Madalina se descrie ca fiind o persoana sufletista, sincera, intelegatoare si uneori naiva. Ii place sa se plimbe cu bicicleta,
IULIA Are 25 de ani si locuieste in Bucuresti. Iulia se defineste ca fiind o persoana hotarata, ambitioasa, comunicativa si doreste sa-si indeplineasca toate visele. Printre pasiunile sale se numara dansul, sofatul, calatoriile si muzica. Gateste ciorbe, fripturi la cuptor, dulciuri si ii place ordinea.
IuliaCRISTINA
Are 20 de ani, este studenta si locuieste in Mioveni. Cristina studiaza la Facultatea de Management din cadrul Universitatii de Stat din Pitesti. Despre ea, Cristina afirma ca este o persoana sincera, vesela, activa, iubitoare si stie sa aprecieze cand este cazul. Detesta minciuna si gelozia. Ii plac plimbarile, sporturile si muzica. Iubeste foarte mult animalele, este detinatoarea a doi papagali.
 
Cristina

 


ANDREEA  are 21 de ani, locuieste in Bucuresti si este studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine in anul al doilea, specializarea Engleza – Rusa. In acelasi timp, lucreaza ca somelier 
Andreea
Are 25 de ani si locuieste in Calafat. A absolvit Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul Universitatii “Spiru Haret”. Pana in prezent, a lucrat ca sef de tura la un restaurant. Se descrie ca fiind o fire emotiva, sincera si orgolioasa. Ii place sa se implice in activitatile gospodaresti: gateste orice fel de mancare si mentine ordinea. Asculta orice gen muzical, cu exceptia rock-ului.
 
Florentina
 
STEFANIA
Are 22 de ani si locuieste in Ramnicu Valcea. Stefania se declara o persoana o persoana sincera, sensibila, dinamica, responsabila, ambitioasa, care a reusit de fiecare data tot ce si-a propus. 
Stefania
 
CORINA
Corina are 23 de ani si locuieste in Ploiesti. Este masterand la Comunicare Manageriala si Resurse Umane din cadrul Scolii Nationale de Stiinte Politice din Bucuresti.
Corina
 
 
LORENA Are 19 ani si locuieste in Craiova. Lorena este o persoana sociabila, sensibila si sincera. Ea sustine ca are o personalitate puternica, este o persoana ambitioasa, dinamica si cu un temperament placut. Felul sau de a fi a facut-o sa fie mai aproape de baieti decat de fete.
 
Lorena
 
LILIANA
Are 25 de ani si locuieste in Bacau. Liliana este o fire pozitiva, comunicativa si cu spirit vesel. "Sunt omul care iubeste locul cartile si oamenii, sunt omul care ofera zambet intregului univers
Liliana


0 comentarii la Mireasa pentru fiul meu 2012 concurenti :

Trimiteți un comentariu

 
Mireasa pentru fiul meu 2012 concurenti