www.comoarastar.ro introdu codul Star

www.comoarastar.ro introdu codul StarUpdate 2013 concurs Star 2013
Inscrie codul de pe ambalaj si poti castiga 1.601 de premii acordate prin tragere la sorti: zilnic si saptamanal (electronice, gadget-uri si accesorii Angry Birds, tricouri, produse Star) si premiul cel mare de 15.000 lei la finalul promoției. In plus, la fiecare 2 coduri introduse primesti un Premiu Garantat.
Exploreaza Parcul, joaca-te cu Specialistii, acumuleaza cat mai multi Pufuleti si castiga premiile puse la bataie pentru TOP 5 cei mai buni jucatori.
In prima saptamana, in perioada 1 aprilie – 7 aprilie, te invitam sa te familiarizezi cu premiile puse in joc. Codurile inscrise in aceasta saptamana iti vor aduce Premii garantate pe loc (pentru 2 coduri introduse) si vor fi incluse in:
- Tragerea la sorti pentru premiile saptamanale din saptamana 8 – 14 aprilie 2013
- Tragerea la sorti de la finalul promotiei, pentru Premiul ce Mare.
Joaca-te cu Specialistii in Rontaiala in aceasta saptamana pentru a te antrena inainte de a intra in concurs. De saptamana viitoare adaugam jocuri si incepem marea competitie, cu premii pentru TOP 5 Jucatori.www.comoarastar.ro introdu codul Star
comoarastar.ro introdu codul - Concurs Star 2012“Comoara Star” organizata de S.C. Star Foods EM S.R.L. in perioada: 08 august – 07 octombrie 2012.
http://comoarastar.ro
Produse Participante pe care este aplicata banda promotionala a Promotiei participa la Promotie;
• STAR Cascaval 32 grame, 80 grame, 125 grame;
• STAR Pizza 32 grame, 76 grame;
• STAR Arahide si Alune de padure 32 grame, 86 grame;
• STAR Pufuleti Saltareti 71 grame;
• STAR Koltisori Cascaval si Ketchup: 35grame, 80grame;

Participantii vor trimite Codurile in oricare dintre urmatoarele doua modalitati:
Prin expedierea, in perioada 08 august 2012 (ora 12:00:00) – 07 octombrie 2012 (ora 23:59:59), unui SMS la 1817 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) continand codul unic de pe exteriorul ambalajului participant la promotie.
Online, prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului www.comoarastar.ro. Acest formular va fi completat de catre Participant prin indicarea obligatorie a urmatoarelor informatii: Codul si numarul telefonului mobil (numar valid activ in retelele Orange, Vodafone sau Cosmote).0 comentarii la www.comoarastar.ro introdu codul Star :

Trimiteți un comentariu

 
www.comoarastar.ro introdu codul Star