Te cunosc de undeva noua emisiune pe antena1

Te cunosc de undeva noua emisiune pe antena1

Te cunosc de undeva noua emisiune pe antena1.
Pe 17 martie, Antena 1 lanseaza show-ul primaverii: Te cunosc de undeva. Opt vedete vor trece prin transformari spectaculoase si vor evolua in fata juriului si a publicului . tecunoscdeundeva.a1.ro sunt concurentii, prezentatorii, stiri, emisiunile online integrale.
Despre Alina Puscas
Alina Puscas a debutat în televiziune odată cu rolul principal din telenovela de succes Narcisa Sălbatică. În scurt timp, a devenit una dintre cele mai îndrăgite prezenţe de pe micul ecran. a acceptat fără reţineri provocarea de a fi prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva!”. Alina s-a născut pe 2 noiembrie 1983 la Sibiu, însă şi-a petrecut copilăria la Târgu Mureş. Este pasionată de muzică, dans şi actorie şi citeşte cu plăcere romane pishologice.

Cosmin Selesi a terminat Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică la clasa doamnei Olga Tudorache şi a avut numeroase apariţii în piese de teatru, filme şi producţii de televiziune. se poate mândri cu participarea la festivaluri internaţionale de profil şi premii importante, printre care „Cel mai bun actor” la Festivalul de Film Mediteranean in 2009 si la Sankt Petersburg in 2006.
Cosmin s-a născut pe 30 iunie 1977.

0 comentarii la Te cunosc de undeva noua emisiune pe antena1 :

Trimiteți un comentariu

 
Te cunosc de undeva noua emisiune pe antena1