MasterChef.protv.ro preselectii, juriu

MasterChef.protv.ro preselectii, juriu






MasterChef preselectii
Daca eşti maestru la tine în bucătărie si vrei să te vadă în acţiune o ţară întreagă?
Completeaza formularul de pe concurs.protv.ro/masterchef/ si poti deveni "MasterChef" din România!
Înscrie-te in cursa pentru 50.000 de euro!
Trei bucatari de top in juriul MasterChef Romania
Preselectiile MasterChef vor avea loc in studiourile Media Pro din Buftea pe 21 si 22 ianuarie 2012

Cine sunt Chefii din juriul MasterChef

Florin Dumitrescu
La cei 24 de ani, se poate lauda deja cu o cariera de 10 ani in bucatarie, fiind considerat copilul minune al bucatariei. Florin gateste de la 14 ani.
Florin a pornit de jos, a spalat faianta, a curatat legume si a inceput sa traga cu ochiul la gatit. A fost numit chef la numai 18 ani, iar la 19, avid de invatatura, a plecat in Italia, unde a stat trei ani si unde a lucrat atat pentru un restaurant la care gatea 800 de portii pe zi, cat si pentru un hotel de patru stele, sub atenta indrumare a celebrului bucatar italian Mirco Botoni. Intos in tara, a ajuns Cheful unuia dintre cele mai renumite restaurante din Bucuresti. A gatit pentru Nicolas Cage, Dolph Lundgren, Roger Federer, Ion Iliescu, Wesley Snipes, Francis Ford Coppola, Jean-Claude Van Damme.
Blog textier.ro

Catalin Scarlatescu
Catalin gateste din 1989, iar pasiunea pentru bucatarie a mostenit-o, cei din familia sa lucrand fie in turism, fie ca bucatari, ospatari sau sefi de unitate. A facut toate cursurile si scolile de bucatari posibile din tara, iar imediat dupa Revolutie a plecat in Germania. Spune ca nu s-a apucat de gatit, ci el si bucataria s-au intalnit.

Sorin Bontea
Sorin a fost inspirat de mama sa, care a fost bucatareasa la o gradinita. Si el si-a inceput cariera devreme, undeva prin toamna lui ’86, cand avea doar 16 ani, si a pornit de jos, trecand prin toate etapele care formeaza un Chef desavarsit. A inceput prin a curata tone de cartofi, apoi a intrat intr-un restaurant chinezesc, unde a lucrat cinci ani. Dupa aceasta perioada a plecat pe un vas de croaziera, unde a gatit pentru echipaj.

0 comentarii la MasterChef.protv.ro preselectii, juriu :

Trimiteți un comentariu

 
MasterChef.protv.ro preselectii, juriu