soferurban.ro Cursa vedetelor

soferurban.ro Cursa vedetelor

Fii soferul urban soferurban.promotor.ro Campania promoţională se desfăşoară în perioada 20 decembrie 2011 - 27 ianuarie 2012 Concursul se desfăşoara exclusiv pe internet, la adresa web www.soferurban.ro, un subdomeniu al site-ului www.promotor.ro
soferurban.ro
Concursul va avea doua etape: Etapa 1 (3 premii a cate 1000 euro la extragerea din 3 februarie 2012). Etapa 2 (60 de premii a cate 100 euro fiecare - acordate in data de 27 ianuarie 2012) Pentru a avea sanse la castigarea premiilor, participantii la concurs vor trebui sa:
Pasul 1: se inscrie in concurs prin deschiderea un cont pe pagina de concurs
Pasul 2: sa aleaga vedeta preferata, traseul pe care aceasta sa il parcurga si sarcinile de indeplinit pe traseu.
Traseele disponbile din care participantii pot alege sunt in numar de 3.
Sarcinile disponibile sunt in numar de 10, fiecare participant trebuie sa aleaga 5.
In functie de voturile exprimate de toti participantii la joc, sistemul va decide pentru fiecare in parte traseul de parcurs si cele 5 sarcini de indeplinit in timpul "Cursei Vedetelor", in functie de numarul optiunilor concurentilor.
Voturile exprimate nu conteaza in stabilirea castigatorilor premiilor, ci au doar rolul de a stabili traseul si sarcinile din "cursa vedetelor". Pentru completarea acestui pas, fiecare participant. Pasul 3: Sa acumuleze puncte suplimentare, fiecare punct reprezentand o sansa la tragerea la sorti.

0 comentarii la soferurban.ro Cursa vedetelor :

Trimiteți un comentariu

 
soferurban.ro Cursa vedetelor