Smiley bibliografie

Smiley bibliografie

smileyonline.ro siteul lui Smiley. S-a nascut la data de 27 iulie 1983 in Pitesti. Smiley, pe numele sau adevarat Andrei Tiberiu Maria a absolvit Scoala Populara de Arta de la Liceul de Arte `Dinu LIpatti`.
A studiat la sectia chitara clasica. De asemenea, cantaretul a absolvit Facultatea de Comert Exterior in cadrul A.S.E.-ului.
La varsta de 10 ani si-a descoperit pasiunea pentru muzica si a inceput sa cante. Dupa trei ani alaturi de trupa Millenium 3, Smiley a fost remarcat de Gyuri Pascu. Uleterior s-a imprietenit cu cei care urmau sa devina colegii sai de trupa: CRBL, Omu Negru, Piticu si Francezu.

In 2001, la propunerea lui CRBL s-a alaturat trupei SIMPLU. Si-a facut debutul in cadrul formatiei odata cu hit-ul `Oare stii`, de pe albumul cu acelasi nume.

Alaturi de Simplu, Smiley a mai scos albumele cu vanzari record in Romania: `Zece` (2004), `RMX Simplu` (2006), `Simplu Best Of` (2006), `Oficial imi merge bine` (2006).

In 2008 Smiley scoate primul sau album solo, `In lipsa mea`. Primul single In lipsa mea,in colaborare cu Uzzy (B.U.G. Mafia), s-a bucurat de aprecierea masiva a fanilor, la fel si single-urile ce au urmat: `Preocupat cu gura ta`, `Am bani de dat`, `Designed to love you`.

0 comentarii la Smiley bibliografie :

Trimiteți un comentariu

 
Smiley bibliografie