Fisa de repartizare la liceu download, cum se completeaza

Fisa de repartizare la liceu download, cum se completeaza

Fisa de repartizare la liceu download, cum se completeaza?


Cum se completează o fişă de înscriere Codul numeric personal (câmp obligatoriu)
Data naşterii (câmp obligatoriu)
Numele (câmp obligatoriu)
Iniţiala tatălui (câmp obligatoriu)
Prenumele (câmp obligatoriu)
Cod judeţ - codul şcolii de provenienţă (câmp obligatoriu). În primul set trebuie introdus codul judeţului (exemplu: VS - Vaslui, B - Bucureşti), iar în al doilea set - codul şcolii de provenienţă, care poate fi găsit în brosura editată de Inspectoratul Şcolar Judeţean sau în lista şcolilor din secţiunea Planul de scolarizare 2011, cand aceasta va fi publicată. Caută AICI codurile şi specializarile fiecărui liceu
Denumire (câmp obligatoriu) - reprezintă numele şcolii de provenienţă. Media evaluare naţională (câmp obligatoriu) - media generală obţinută de candidat la evaluarea naţională susţinută în clasa a VIII-a Media tezelor naţionale - media candidatului la tezele cu subiect unic susţinute în clasa a VIII-a pentru seriile 2008 şi 2009 (respectiv media la testele naţionale pentru seriile 2004-2007) Media claselor V-VIII (câmp obligatoriu) - media candidatului pe parcursul celor 4 ani de studiu.
Media admitere (câmp obligatoriu) - media de admitere a candidatului calculată conform formulei din algoritmul de repartizare Opţiuni (câmp obligatoriu) - reprezintă lista opţiunilor alese de candidat Ordinea opţiunilor de pe fisă este foarte importantă! Prima opţiune scrisă este luată în considerare înaintea celorlaltor opţiuni. Fiecare opţiune este formată din 3 cifre. Codul opţiunilor se preiau din editată de Inspectoratul Şcolar Judeţean sau din listele afişate în secţiunea Planul de scolarizare 2011.
Download fisa de repartizare

0 comentarii la Fisa de repartizare la liceu download, cum se completeaza :

Trimiteți un comentariu

 
Fisa de repartizare la liceu download, cum se completeaza