fcondurateanugmail.com mesaje pentru Florin Condurateanu

fcondurateanugmail.com mesaje pentru Florin Condurateanu

Asta este afresa lui Florin Condurateanu fcondurateanugmail.com. La cata popularitatea are in momentul de fata nu poate sa-si faca un site personal si o adresa a lui? Are o adresa de facebook dar care este goala pacat, aici ar avea mai mult succes.
Iata un reportaj acum un an in jurnalul.ro
“Tatăl meu era un povestitor romantic. A fost condamnat politic cinci ani, iar eu am fost nevoit să urmez o facultate impusă. Eram un puşti şi, când au venit cei de la Securitate, au stors până şi pasta de dinţi ca să găsească ceva. A fost ceva îngrozitor. Aşa am ajuns să fac ceva care nu-mi plăcea deloc, Pe­trochimie. Nu-mi plăcea, dar am ajuns şef de promoţie şi şef de proiect complex la Petromidia. Însă pasiunea mea pentru gazetărie a fost mai presus de orice. Eram colaborator la diferite publicaţii. Am scris la Informaţia Bucureştiului, dar oful meu era Flacăra, unde erau toate elitele. Elita elitelor. M-am gândit să fac un articol despre Ilie Năstase. Am făcut cum am făcut, am realizat interviul şi mi-a ieşit o poveste reuşită. Am forţat destinul pe propriu-mi tupeu. I-am pus lui Adrian Păunescu în cutia poştală interviul cu Ilie Năstase. Nu a fost publicat ime­diat, aşa că i l-am mai trimis o dată. A fost atât de încântat, încât i-a cerut lui Ovidiu Ioaniţoaia să scoa­tă un articol de-al său şi să-mi pu­bli­ce interviul. Cu toate acestea, din cauza dosarului meu nu pu­team fi angajat acolo unde visam... la Flacăra. Am forţat încă o dată mâna destinului. Într-o zi, la o mare adunare cu Ceau­şes­cu la Sala Palatului, am reuşit să mă strecor şi eu în sală. Mi-a stră­fulgerat prin minte să vorbesc cu şeful Comitetului Central, pe nu­me Enache. «Ce este mai important în viaţă decât să laşi ceva în urmă şi să fii luminos la suflet? Mă macină o pasiune care îmi arde sufletul – scrisul. Dar nu mă pot angaja». Enache mi-a spus să trimită Păunescu o scrisoare care să sune cam aşa: «Conform înţelegerii din pauza şedinţei dintre Florin Condurăţeanu şi Enache, vă rugăm să studiaţi şi să analizaţi angajarea lui în presă». Păunescu a refuzat categoric. Mi-a spus că nu mă lasă să mă duc la Flacăra şi că mă trimite la Scânteia. «Până la urmă, dacă eşti sinucigaş, du-te la Flacăra», a continuat el. M-am an­gajat la Flacăra şi am plecat ulti­mul de acolo. Din tot ce am scris până astăzi, cel mai mult îmi place reportajul. Reportajul te montează. Secretul succesului în jurna­lism? Cred că trebuie să scrii ca şi cum ai povesti, dezinvolt, vioi, na­tural. Frazele nu se lustruiesc. Totul trebuie să fie cât mai firesc... fără acest lucru, scrisul nu are viaţă. Am pus suflet în absolut tot ce am făcut. Cât despre iubire... vă spun doar atât... nu am făcut un sport din iubire.”

2 comentarii la fcondurateanugmail.com mesaje pentru Florin Condurateanu :

andradutzu spunea...

In ceea ce il priveste pe doctorul Ionut Chipesiu va rugam sa il intrabati cat castiga din iesirile pe post la Partidul Poporului, unde bisnitarii nu au ce cauta. Spun asta deoarece pretul medicamentelor este cu 110% mai mare ca in farmacii!!!Si nu cred ca un doctor poate sa ia atatia bani pentru o consulatatie, dupa parerea mea neavizata, prin telefon, exemplu: un flacon de Mega Glucosamine pentru sistemul osos costa 45lei iar dansul percepe 110lei, rusine!!! Un membru al Pardidului Poporului. Va rugam aveti grija ca in urmatoarele emisiuni sa spuna si cat castiga din acasta activitate cu care se lauda ca ajuta oamenii!!! Dumnezeu sa va aba in paza!!!

isabela spunea...

SI EU AM LUAT ACEEASI TEAPA CU TRATAMENTUL ACESTUI SARLATAN-IONUT CHIPESIU.AM COMANDAT TRATAMENTUL PT COXARTROZA SI AM PLATIT PT 1 FLACON DE OMEGA 3 SI 2 FLACOANE DE MEGA GLUCOSAMINE 330 RON,CAND DE FAPT PRETUL ACESTUI TRATAMENT ESTE DE 140 RON.AM SUNAT LA FIRMA ACESTUIA PT A FACE RETUR INTRUCAT ACESTE FLACOANE NU LE-AM DESIGILAT,MI-A RASPUNS O INDIVIDA CARE MI-A VORBIT FOARTE URAT,A SPUS CA NU ACCEPTA NICIUN RETUR,CA NU AM DAT O AVERE PE COLET 330 RON SI CA POT SA AJUNG SI LA OPC CA NU-I INTERESEAZA.SA-I FIE RUSINE ACESTUI SARLATAN PT FELUL IN CARE ISI BATE JOC DE OAMENII NECAJITI,ACESTE GUNOAIE NU AU CE CAUTA LA TELEVIZOR.RUSINE!!!!!

Trimiteți un comentariu

 
fcondurateanugmail.com mesaje pentru Florin Condurateanu