aplicatia KUBETIzator concurs Kubeti

aplicatia KUBETIzator concurs Kubeti

Concursul “KUBETIzator” se deruleaza pe o perioada de 29 de zile, incepand din 20 aprilie 2011, ora 12 :00 pana in data de 18 mai 2011, ora 12:00. aplicatia KUBETIzator.
Participantii vor accesa site-ul http://www.facebook.com/kubeti., sectiunea KUBETI zator.

Pentru a participa, un utilizator trebuie sa foloseasca aplicatia KUBETIzator, sa introduca o fotografie proprie si sa isi creeze cu ajutorul acesteia cel putin un personaj numit « kubetic », cu ajutorul caruia va strange un punctaj in numar de cuburi. Fiecare utilizator isi poate crea maxim 5 astfel de personaje si poate participa cu oricare sau cu toate aceste personaje prin publicarea lor in « Arena Kubetizator ».

Pentru a strange puncte (cuburi) pentru fiecare personaj « kubetic » , participantii trebuie sa-si invite prietenii sa le dea o nota, exprimata tot in cuburi, de la 1 la 5 cuburi. Un personaj kubetic poate obtine maxim 5 cuburi prin votul unei persoane.

La sfarsitul fiecarei saptamani de joc la ora 12:00 - (27 aprilie, 4 mai, 11 mai, 18 mai) « Kubeticii » castigatori vor iesi din joc, pentru a le oferi sansa si altor « kubetici » de a castiga. Castigatorii pot insa continua jocul cu alti « kubetici » pe care ii vor crea.

Premii
In fiecare saptamana trei utilizatori vor fi desemnati castigatori vor castiga automat cate un iPod shuffle 2GB

0 comentarii la aplicatia KUBETIzator concurs Kubeti :

Trimiteți un comentariu

 
aplicatia KUBETIzator concurs Kubeti