Unde si cine produce berea Steaua

Unde si cine produce berea Steaua

Unde se produce berea steaua.
Berea Steaua se produce in strainatate pentru ca fabricile locale au refuzat clubul lui Becali

Berea este fabricata in strainatate, deoarece unii producatori locali au refuzat sa preia contractul, motivand ca este prea mic.

De asemenea, Steaua are ca target anual vanzarea a 2 milioane de litri de bautura cola marca proprie, potrivit lui Durbac.

Clubul comercializeaza deja brand-ul de bere in retelele de magazine Cora, Gima si Auchan, a precizat Durbac. De altfel, patru jucatori ai echipei de fotbal Steaua, Cristian Tanase, Ciprian Tatarusanu, Bogdan Stancu si Mihai Radut, au promovat luni brand-ul de bere al clubului in magazinul Cora din Lujerului.

Berea Steaua este produsa in alta tara din Uniunea Europeana si exista in doua variante: cu alcool si fara alcool. Linia de productie are o capacitate de 70.000 de doze pe ora, potrivit directorului de marketing al Steaua.

Acesta a mai spus ca pentru brand-ul de ciocolata Steaua, clubul are ca partener producatorul italian de profil Dolcerie Veneziane, care opereaza o fabrica si in Romania, la Pitesti.

Din cauza capacitatii limitate a acestei facilitati de productie, ciocolata Steaua se vinde in prezent doar in magazinele clubului si in reteaua Carrefour, potrivit lui Durbac.

Steaua a mai lansat anul acesta si un brand propriu de vin, in parteneriat cu Domeniile Ostrov.
Inca nu se stie unde se fabrica desi am gasit in Kaufland berea Steaua. Eu zic ca e o afacere de succes pentru Becali daca afacerea este a lui.

0 comentarii la Unde si cine produce berea Steaua :

Trimiteți un comentariu

 
Unde si cine produce berea Steaua