roa blog, site si bibliografie

roa blog, site si bibliografie


Cum poate o singura melodie sa faca dintr-o trupa necunoscuta una de succes, asa este si cu ROA
sau Rise Of Artificial si au aparut in toamna lui 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU') si Cezar Stanciulescu (Junkyard).


Premiera lor in FM s-a manifestat in dimineata de 10 noiembrie, avand ca esenta lansarea primului single intitulat "Ne Place".

In prezent cei doi producatori lucreaza la un repertoriu de aproximativ 15 piese ce vor fi incluse pe viitorul material audio. In aceeasi discografie vor intra si piese anterioare semnate Junkyard, piese extrase de pe albumul "Arpegaut" (Discobar, Ganduri Curate, Police Line etc.) , toate acestea fiind reinterpretate intr-o maniera ROA.
Compozitiile sunt comune si separate, in functie de inspiratie. Bogdan, in prezent, semneaza regia videoclipului "Ne place" si va aduce un aport pe partea de visuals, iar Cezar nu va ezita nici de aceasta data sa nu ne incante cu binecunoscutele lui parti vocale.

In ianuarie 2011 trupa se va extinde cu inca doi membri ce vor raspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitara si sinteza tobelor live. Vocea, sintetizatoarele, tobele acustice si chitara electrica ne vor incanta in concertele 100% LIVE ce vor urma. Pana la viitoarele modificari proiectul R.O.A. va functiona si in formula de doi, insa doar sub forma de DJ GIGS.
roa blog, site si bibliografie

0 comentarii la roa blog, site si bibliografie :

Trimiteți un comentariu

 
roa blog, site si bibliografie