Ideii de cadouri pentru iubita de Valentine Day

Ideii de cadouri pentru iubita de Valentine Day

Iata cateva ideii de cadouri pentru iubita de Valentine Day prezentate de vedete. Nu avem banii lor dar macar sa visam.

Cuplul momentului, Adela Popescu si Radu Valcan sarbatoresc pentru prima oara Valentine's Day impreuna. Relatia lor e la inceput.Asa ca Adela s-a gandit ca cel mai bine e sa se consulte cu iubitul pe tema ce facem de ziua indragostitilor.
M-am gandit sa ma sfatuiesc cu el. Ca si eu trebuie sa-i fac lui un cadou, si el trebuie sa-mi faca mie un cadou si poate ne iese ceva comun. Ma gandesc totusi ca mi-ar placea sa plecam din Bucuresti, spune Adela.In timp ce Adela si Radu fac planuri pentru o scurta calatorie,

Victor Slav este ceva mai practic atunci cand vine vorba de un cadou pentru jumatatea lui, Anda Adam.Un ceas sa o bratara. Ei ii plac foarte mult ceasurile asa ca, cel mai probabil va fi un ceas. Dana Rogoz isi aminteste cu zambetul pe buze primul Sfant Valentin petrecut alaturi de partenerul ei, Radu.I-am explicat: trebuie sa-mi cumperi un cadou pe care numai mie poti sa mi-l faci. Ceva special pentru persoana iubita. Si mi-a luat un inel. Eu i-am luat un halat, deci n-am fost atat de romantica, spune Dana.
Daca in planurile dumneavoastra intra tot un inel, accesati www.onemagazine.ro, spuneti-va varianta de raspuns la intrebarea "Cum suna cea mai frumoasa cerere in casatorie?" si puteti darui bijuteria la Florenta.

0 comentarii la Ideii de cadouri pentru iubita de Valentine Day :

Trimiteți un comentariu

 
Ideii de cadouri pentru iubita de Valentine Day