Ce a facut jojo dan? video

Ce a facut jojo dan? video

Ce a facut jojo dan in partida cu Forbes?
Runda 1 - O primă repriză de tatonare între cei doi pugiliști, Jo Jo a lovit de câteva ori cu directa de stânga, avantaj minim. În sală se află și campionul mondial Jean Pascal.
Runda 2 - Favoritul nostru a început bine, după numai câteva secunde, o directă de stângă a trecut de garda americanului, spre deliciul publicului. O repriză care poate fi catalogată ca remiză.
Runda 3 - Combinații excelente ale lui Jo Jo Dan. Meciul s-a animat, lovituri dure la corp și ale americanului, care alternează seriile de brațe.
* Americanul nu a fost făcut niciodată în cariera sa KO, deși s-a luptat cu Berto sau De La Hoya.
Runda 4 - O directă bună pentru Jo Jo, urmată de o serie la corp. Un nou plus pentru român în această repriză.
Runda 5 - Croșee și directe la corp ale americanului, care nimerește și un croșeu de stânga în fața lui Jo Jo. Românul a replicat însă cu o lovitură dură, care era cât pe ce să-l doboare pe Forbes. Adversarul își adjudecă clar runda.
Runda 6 - Ciocnire între cei doi, arcada lui Forbes sângereză și e posibil ca meciul să se încheie. Final neașteptat, conform unui arbitru angajat de ESPN, Jo Jo Dan a câștigat 4 din primele 5 reprize.
Rană urâtă pentru Forbes, care nu mai poate continua. Se așteaptă o decizie, în mod normal, victorie pentru Dan.0 comentarii la Ce a facut jojo dan? video :

Trimiteți un comentariu

 
Ce a facut jojo dan? video