10TVlive 10tv.ro Nasul iti face casa

10TVlive 10tv.ro Nasul iti face casa

10TVlive 10tv.ro Nasul iti face casa - O noua televiziune 10TV ce va emite din 10 decembrie
Programul poate fi receptionat de catre abonatii:
Digi TV Cablu Digital - in locul programului VOX NEWS (in toate orasele)
Digi TV Cablu Analogic
Digi TV Satelit - in locul programului DIGITV INFO (in toate orasele)
www.10tv.ro Nasul iti face casa.
RCS & RDS organizatorul campaniei Nasul iti face casa si care urmeaza sa fie difuzata pe noul post de televiziune 10tv.
Urmareste din 10 decembrie emisiunea Nasul pe 10TV si poti sa primesti o casa in complexul rezidential Green City sau alte premii supriza.
Prinde-l pe Nasul pe micul ecran sau pe panourile noastre publicitare din magazinele* Real, Cora, Carrefour. Fa-ti o fotografie cu el si trimite-o pe e-mail, la nasul@zecetv.ro. Trimite-ne fotografia alaturi de numele si prenumele tau, pana la 22 ianuarie 2011.
Pana pe 24 ianuarie, ai sansa sa te califici in etapa a doua pentru Marea Extragere. Urmareste Nasul ca sa vezi daca te afli intre cei 3 castigatori alesi aleatoriu in fiecare seara.
Daca te-ai calificat, trimite-ne datele tale complete (nume, prenume, adresa) in termen de 5 zile de la momentul emisiunii in care sansa a ales sa intri in Etapa a doua a concursului.
Incepand cu 27 ianuarie 2011, fii pregatit sa te sune Nasul. Trebuie sa raspunzi in 10 secunde la intrebarea pe care ti-o adresam. Este usor pentru tine, fiindca ai urmarit emisiunile anterioare in fiecare seara.
Te-ai calificat! Mai ai de trecut doar un test: castiga-ti premiul!
In 8-10 martie 2011, te invitam la noi in platou pentru concursul final. Lupta fata in fata cu ceilalti concurenti! Raspunde corect la intrebari despre emisiunile Nasul din toata perioada concursului si CASA VA FI A TA. Unde vedem 10TV, www.10tv.ro Nasul iti face casa .

1 comentarii la 10TVlive 10tv.ro Nasul iti face casa :

albastrel_19_kta spunea...

Veniti la Craiova sa vedeti cum se taie DOLJCHIMUL si se vinde la fier vechi si cum se imbogatesc unii. NIMENI NU LE ZICE NIMIC SI PETROMUL IN LOC SA-L VINDA LUI NICOLAE PREFERA SA-L TAIE.

Trimiteți un comentariu

 
10TVlive 10tv.ro Nasul iti face casa