Starmaratonderevelion Star Maraton de Revelion video

Starmaratonderevelion Star Maraton de Revelion video

Nu ai urmarit Star Maraton de Revelion de pe protv aici pe http://www.protv.ro/multimedia/ ai video.Starmaratonderevelion Star Maraton de Revelion video:
ProTV a pregatit Star Maraton de Revelion o competitie a vedetelor care se vor duela in hituri; cele mai tari hit-uri ale ultimilor 20 de ani.
Doua echipe de petrecareti echipa fetelor Gina Pistol, Andreea Mantea, Simona Sensual, Andreea Tonciu si Laurette, echipa baietilor din Victor Slav, Nea Marin, Catalin Morosanu, Edi Stancu si Jean de la Craiova.
Pavel Bartos este gazda Star Maratonului de Revelion.
Pavel Bartos le va ura telespectatorilor ProTV “La multi ani de hituri!”. Vor mai concerta Andra, Anda Adam, SIMPLU si Smiley, Hi-Q, Andreea Balan, Alex Velea, Elena Gheorghe, Jorge, Delia Matache, Matteo, Heaven, Paula Seling alaturi de Tudor, partenerul ei de la “Dansez pentru tine”, Vita de vie, Animal X, Bambi, Nicola), interpreti de muzica populara si muzica de petrecere, dar si trupe care desi nu mai canta de mult timp impreuna, se reunesc special pentru aceasta noapte: A.S.I.A, Gaz pe Foc, Body&Soul, si L.A.

0 comentarii la Starmaratonderevelion Star Maraton de Revelion video :

Trimiteți un comentariu

 
Starmaratonderevelion Star Maraton de Revelion video